pondělí, srpna 20, 2007

Kamenná stavebnice

Od pátku do neděle byle se mnou Soňa na návštěvě u rodičů v Chemnitz. Stavěli jsme si z kotvové kamenné stavebnice. Vybrali jsme stavbu jednoduchou, jenom ze stavebnice č. 14 (tj. z pěti krabic stavebních kamenů). Celkem jsme jich při stavbě bylo využito něco málo přes 600. Při rozebírání jsme stavbu fotili a pak z toho v Premiéře udělali filmeček. Tatínkův Sonicfire Pro, nám složil hudbu přesně k filmu. Super rogram, žel, drahej.



Před dvěma lety jsme na Straße Ústí nad Labem taky stavěli z kamenné stavebnice. Byl to větší kostel, zatím nejkomplikovanější stavba, jakou jsme stavěli.



Koukal jsem, že jsme na Youtube jediní, kdo zveřejňuje animovaná videa ke kamenné stavbnici. Jedinej druhej člověk na světě, kterej na Youtube poslal něco o Ankersteinu je lieberthee.

Krom stavebního a plánovacího softwaru AnkerCAD lze na internetu najít ještě naskenovaný předlohy a řezy ze sešitů ke stavebnicím. Takže to nemusíme skenovat. Mělo by se to stáhnout, dokud to ten člověk smí mít zveřejněný.

Napadá mě zanimovat každičkou stavbu ze sešitů od stavebničky č. 2 až po stavebnici č. 28, pak i Große Burg a možná nějaký stavby fanoušků z AnkerCADu, (taky třeba tyhle).

Žádné komentáře: